Rymdens kungar

Igår hittade W på en ny spelidé. ”Rymdens kungar” skulle det heta. Och han sa också åt mig att det skulle vara en ”förstapersonskjutare” förbjuden från 12 år… (jag lovar, såna spel har vi inte ens hemma). Storyn är den att en pappa som heter Markus måste rädda jorden och sin familj genom att samla ihop olika delar till ett rymdskepp som exploderat och sedan bekämpa sex olika ”rymdkungar” varav en kunde tillverka ”röd materia” som han skulle smälta ihop med en massa annan materia och sedan smälta ihop med jorden så att den förstördes. Jag tyckte det lät fantastiskt. Nu måste han bara arbeta ut detaljerna lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s