Nervös eller inte?

Imorgon ska jag ha en presentation i Hfrs på mitt forskningsämne. Har känt mig väldigt onervös och ostressad egentligen. Har förberett mig nog (en sån där torr power point…), men har den där oron i magen som kommer när jag inte har förberett mig så mycket och när jag inte stressat över det. Men vet att jag har förberett mig alldeles tillräckligt. Jag är bra på att prata fritt, och improvisera. Tycker att det är sjukt tråkigt att förbereda sig, men sen kommer oron som frågar: men är du säker på att du verkligen vet vad du ska säga? Helt säker? Suck. Så är så där pyttelite nervös över presentationen. Och lite mer nervös av att jag ska träffa en massa folk jag inte känner så bra. Mitt lilla drag av totalt ogrundad social fobi…

Och så har de lovat -22 eller något liknande och ska åka morgonbuss och är nu inte egentligen särskilt inspirerad av detta. Men det är nu en del av jobbet så… gnällgnäll. Nu ska jag diska och lyssna på en P1-podcast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s