Bussar, tåg, bussar

Ok inte riktigt Planes, trains and automobiles, men nog väckning 5.30, iskall buss i 2 timmar 15 minuter, iskall promenad genom den vackra staden Helsingfors, långt seminarium, så långt att det gick 6 timmar mellan frukost och lunch, egen presentation (gick väl ok, men hade trott att jag skulle ha 20 minuter, vilket sedan ändrades till 15 strax före, så hann inte riktigt med allt), enorm fastlagsbulle, växande huvudvärk, försenat tåg, fullsatt så vågade inte sitta med manus och laptop och till sist var jag så trött att bara Angry birds funkade för min hjärna. Så sammanlagt 5 timmar på buss, tåg, buss hem. Men på posten fanns ett ljuvligt bokpaket. Hemma fanns lax med mos och glada gosiga barn och glad gosig D. Huvudvärken började lätta av sig själv. Trött nu. Hemma bäst! Snart kommer På spåret… (om man orkar med mer tågresor)… hmm ett glas rödvin kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s