Inskickat

Djup pust och suck, version nummer 4 inskickad. Och wohoo! Svåraste denna gång: att hitta tid, att fatta några viktiga detaljbeslut som hade med storyns logik att göra. Lättaste: att läsa igenom texten och slipa på formuleringar, har inte riktigt ännu fullständigt tröttnat på den, men kommer nog dit i nästa redigeringsrunda… jo man kan räkna med fler.

Och nu tillbaka till verkligheten.

2 thoughts on “Inskickat

    • hehhe, tack :) och ikväll går jag vidare med omslagsbilden… fick just veta deadline för den…

      apropå stamina, det jag fick höra som 19-åring om vad som behövdes för att bli konstnär var att man behöver talang, tur och tålamod. Jag gillar ingen av de där två första (de går ju inte att kontrollera eller egentligen definiera), börjar luta helt mot att det bara är den tredje som räknas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s