Bokreserveraren

Läste alltså klart en biblioteksbok i racerfart nyss. Läste i Marias blogg om John Greens The Fault in Our Stars på fredag, reserverade (ett signerat!) exemplar på Åbo stadsbibba, hämtade den på lördag, hade läst klart boken på söndag kväll (ljuvlig ljuvlig ljuvlig bok!)… Nu reseverade jag Jessica Schiefauers Pojkarna. Är riktigt sugen på att läsa mer ungdomsböcker. Så tar gärna emot mera tips på sånt man borde läsa… och så att jag kan fortsätta pumpa in serviceavgifter till bibban med mina frekventa reservationer…

På Jessica Schiefauers blogg hittades förresten den här lilla pärlan som jag inte sett förut:

5 thoughts on “Bokreserveraren

      • hehheh när jag sträckte fram min ena euro som det kostar att reservera böcker sa bibliotekarien (en kille med långa rastaflätor) att man känner igen dem som kommer ofta då man knappt hinner säga nåt och så står de där med sin slant… Pojkarna känns lovande efter att jag hunnit läsa 20 min på bibban… spännande och mystisk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s