Klänning, USP

Just när man behöver något nytt så har ens mamma varit i Stockholm och köpt en Gudrun Sjödén-klänning åt en i för tidig födelsedagspresent (fyller år om ett par veckor). Jag har hört ryktas att bara bibliotekarier eller tanter har Gudrun Sjödén-kläder. Super! Jag tycker jag kommer ganska nära båda kategorierna.

Apropå identitet osv. så skriver Amanda om det här med USP och att marknadsföra en författare. Grubblar på sånt nu när det börjar närma sig. Tror att planen blir att inte tänka alltför mycket på det utan bara försöka hålla ihop. Min USP skulle då kunna vara: vill göra alltför mycket, överambitiös. Sen om man brakar ihop kan man bli ”den som brakade ihop”. Det är tyvärr en rätt sliten persona nuförtiden. Kanske man kan satsa på att vara den som gjorde som den ville och höll ihop istället. Det låter trevligare. Bli inte oroliga, att hålla ihop känns mer troligt just nu.

Men på riktigt. Kan bli helt galen på det här med identitet. Det går ju inte att definiera. Det finns ingen ”kärna” ett fast jag som man kan lyfta fram och säga ”här, precis sån här är hon”. Och lyckas man beskriva sig bra, så har man ju begränsat sig själv samtidigt. Så med dessa tankar borde jag börja fundera på en författarpresentation… men först ska jag färga håret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s