Färgkickar

Sjuklingarna behöver vitaminer

Sjuklingarna behöver blommor och färg

Ännu mer färg

Och sol fick de genom vardagsrumsfönstret

Första och sista bilderna var små experiment med Photoshop. Provade att lägga på Fill-lager med färg för att få fram roligare ljuseffekter. Tulpanerna har jag dock inte satt färg på, men jag putsade bort ett fult hack i bladet på en av dem (stamp tool), lite skönhetsretuschering alltså, bara för att jag kan ;) Jag gjorde det lite slarvigt, så om någon hittar stället så får man respekt för hökblick.

Alla utom jag är alltså sjuka, och tyckte att det behövdes lite färg och vitaminer. A börjar nog piggna till nu. Med lite tur är alla tillräckligt friska till måndag så att vardagen kan bli lite normalare igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s