I dag har jag…

…testat en motionsapp på mobilen. Den följde mig på promenad från Runsala hem och då lär jag ha bränt strax under 300 kalorier. Skulle ha velat ladda ner en app som gör att det låter som om man jagas av hungriga zombies när man är ute och springer, men tyvärr fanns den bara för iPhone. Hoppas den kommer till Android. Glädjande är att foten varken blivit bättre eller sämre av ett testspring på torsdag och dagens långpromenad. Men måste ta tag i motionen nu, för har gått upp minst 5-6 kg efter att foten blev dålig och under vintern har jag inte lyckats få till stånd någon regelbunden träning.

…lyssnat på P1:s podcast Tendens om datorspelsberoende och följande del om hur spel kunde rädda världen.

…sett på när W spelar Mario. Kommit fram till att han bara får spela på veckosluten.

…kommit fram till vad jag tycker om omslagsförslaget till boken. Under nästa vecka ska det bli klart.

…haft en underlig värk i vänster arm och axel.

…läst på till min föreläsning imorgon (som jag sjukt nog ser fram emot, gillar att föreläsa).

…stekt plättar.

…tyckt att rätt låt vann melodifestivalen.

…läst i boken Dramatiskt berättande av Mats Ödeen och fått insikter till både avhandling, bokskrivande och föreläsningar (den boken ska nog få ett eget inlägg snart, är lite kluven, men den är intressant)

Snart ska jag dricka te. Och läsa lite mer. Och försöka få A att gå och lägga sig. Hon har varit supertrött hela dagen.

Och jag ska definitivt undvika webben resten av kvällen. Tänk om man skulle hinna se lite TV. Ser knappt på TV numera. Konstigt.

3 thoughts on “I dag har jag…

 1. Nu avgjorde du nog saken för mig.
  Det blir en iphone.

  Zombies!!

  Jag har just idag beslutat mig för att jag – måste – börja – motionera. Den här kroppen är inte längre JAG.

  • Spelet heter förresten något i stil med Zombies! Run! Surar lite över att inte kunna ladda ner det :( fel lur…

   Jag gillar faktiskt att röra på mig, så när jag väl kommer ut är jag glad… men har svårt att hitta tider som funkar. Skulle vilja gå mer på dans igen, men det har inte blivit av. Blir stel av stillasittandet… hatar verkligen stillasittandet vid datorn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s