Blått, smink, vass, konferens

Här sitter man med smink på för var ute nyss och blev fotograferad bland en massa vass på en blåsig mulen strand (till förlagskatalogen). Dom blå naglarna kom inte med på de bilderna dock. Men det blev en magisk stämning där ute på stranden, nyfiken är jag på att se hur det blev (skriver som Yoda, jag gör)… men här får den som läser nöja sig med ett överbelyst photoboothfoto. Med blå naglar. Och lite smink.

Imorgon får de blå naglarna följa med på etnografi-konferens. Jag kommer säkert att bli kategoriserad av någon observant etnolog med utgångspunkt ”har blått nagellack”, men vet inte själv exakt vad det symboliserar. Har inte haft blå naglar sedan gymnasiet. Då var det pop också. Är det pop nu? Jag vet inte. Märker att det får fingrarna att se kortare och rödare ut. Not good.

De gamla glasögonen ryker förresten snart, väntar på att nya ska bli klara när som helst. Men tydligen hinner jag inte få dem före konferensen. Men imorgon kväll sover jag på hotell! I ett psykotiskt ögonblick övervägde jag att ta träningskläder med mig och springa i Jyväskylä. Men tänk om det är halt och farligt där på kvällen, och jag halkar, i Jyväskylä liksom, ensam och utsatt. Njä, det få nog bli restaurang, kanske bio!! och skrivkväll…

4 thoughts on “Blått, smink, vass, konferens

    • Skönt var det, men jag är den typen som har svårt att somna första natten på nytt ställe… typiskt att man får lite tid för sig själv och så kan man ändå inte slappna av och längtar mest hem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s