Blogglåg vecka

Såg The Hunger Games igår men hinner inte skriva något längre om den. Men det var en mycket underhållande film som hade detaljerna och stämningen precis rätt. Distraherades dock av folk som satt och småpratade genom hela filmen + att jag druckit en stor blåbärsfruitie före och fick sitta och tänka på kroppens behov och begränsningar sista timmen.

Men i dag är ungarna hemma, den ena mer sjuk än den andra. Jag har jobb som jag måste göra ändå pga undervisningen som jag liksom måste fortsätta med ändå (man är ju så oersättlig), en deadline som kommer i slutet av veckan och en ansökan att fixa, och lite annat smått och gott som måste fixas just denna vecka, så det blir inte mycket blogg. Är dessutom lite låg på blogginspiration just nu… så vi ses när jag kommer ur svackan!

Slutligen. Ska köpa biljetter till Bobby McFerrin. Är det väldigt nördigt? Jag har bara en sådan vördnad för vad vissa kan göra med kroppen så jag måste ta chansen att höra honom live på sommaren. Här är en video som han medverkar på tillsammans med en otrolig dansare (cirkulerade på fb för ett tag sedan):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s