Lust att måla!

Härregud vad jag får lust att måla när jag ser denna konstnärs ljuvliga stil (även om jag får lite hipster/modernacoolamänniskor-ångest av dem också)! Hon gör precis det som jag ibland suktar efter (måla porträtt av alla som jag känner typ), om man bara hade de där klonerna av sig själv alltså. Kanske jag kan gräva fram tid att måla mer igen så småningom… först ska en bok illustreras färdigt, och det är iofs också tillfredsställande. Pust. Alla målningar som man har inne huvudet som inte har hunnit ut ännu dock… sprickkänsla…

4 thoughts on “Lust att måla!

  1. Kör hårt! Jag har också lust att måla, non-figurativt, tror jag ska börja när vi fått mer space (hoppas vi hittar ett hus snart). Kanske man kan måla en vägg…Tycker den där konstnären du länkar till påminner om Egon Shiele.

    • Egon schiele! sant! Honom gillar jag ju också, tänkte också på Klimt, och det är samma period… (som jag just ska föreläsa om på torsdag faktiskt…)

      Du målar och jag målar och sen har vi utställning tillsammans!? :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s