Påskpyssel

Tänkte att jag skulle skriva något bitterkomiskt om att jag tvångsfastar i dag och måste dricka djävulens dryck Phosphoral för att driva ut allt mitt innehåll… men så ville W göra påskpyssel och vi hade sen så roligt och tyckte resultatet blev så uppiggande att man ju inte kan vara sur mera (och imorgon ska jag njuta för fulla muggar av den där lilla torra skinkmackan man får på sjukhuset efter undersökningen, och sen ska jag äta lunch, och njuta! Och äta typ choklad, ojojoj… det ska bli fint).

Vi målade fritt med akryl på några papper:

Sen klippte vi ut ägg i olika storlekar:

Sen sydde jag ihop dem och hängde upp dem i fönstret:

Det blev väldigt många fina ägg… Vi välkomnar våren med färg!

(Alltså jag fattar inte. Hur kan det finnas folk som frivilligt svälter sig? Mat är livet.)

5 thoughts on “Påskpyssel

    • fast du behöver inte vänta så länge till! Sätt en pensel i handen på honom bara med färg på (barnvänlig, ifall att färg åker in i munnen…) så får han klotta på, sen kan man klippa ut äggen efter själv ;) fingerfärg skulle ju funka bra också!

      • Jag har försökt måla med vattenfärg med honom men det var ingen framgång – han ville bara hälla ut vattnet… Och kritor vill han bara lägga tillbaka in i asken. Så lite till måste jag nog vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s