Pausen fortsätter

Försöker ta igen ett par veckors förlorad arbetstid (höll bara föreläsningar, annars var det sjuka W som gällde). Så hinner inte blogga.

Men en positiv grej med påskresan till Österbotten (bland många; hälsade på svärföräldrar och barnen hade roligt med sina kusiner): en av mina bokidéer liksom utkristalliserade sig och blev nästan helt tydlig i huvudet. Hurra för långa bilresor, min hjärna gillar dem tydligen.

Kom på några huvudpersoner, deras handling, och stora delar av världen och miljön. Lite intrigerande fattas, lite mer händelser och personer som finns runt omkring och som påverkar och påverkas av huvudrollerna behövs, lite mer världsbygge… men kom till och med på en bra arbetstitel (som jag inte tänker avslöja ännu)… tror bestämt att det är så att denna idé vill bli Bok 2. En ny berättelse började kräva att få finnas.

2 thoughts on “Pausen fortsätter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s