En riktigt bra dag

Inget speciellt har hänt. Eller så har en massa små speciella saker hänt…

Jag vaknade 6.17 på väldigt gott humör. Var djupt inne i avhandlingsarbetet på förmiddagen, skrev kanske bara 1 sida ny text (det allra första i inledningen, kom på hur allt ska börja), men ordnade, putsade och löste några problem. Det kändes som om jag hade det här under kontroll. Fick prata film och dramaturgi och löpning på lunchen med min kollega Siv och hennes man. Hade ett trevligt arbetsmöte med en annan kollega på eftermiddagen (och hon har ju också en blogg!). A var rolig när jag hämtade henne och dagispersonalen tyckte att jag hade lyckats bra med hennes nya korta frisyr, och vi lyssnade på NRJ på hög volym i bilen på hemvägen. Jag sprang 3.8 km när jag kom hem (visserligen fick iShufflen nåt fel, men jag fick väl lyssna på min ansträngda andning då istället).

Jag syntes väldigt bra ute på vägen... förlåt om ni blev blinda av färgerna... det råkade bara bli så här... har urdåliga gamla springskor också...

Nu ska jag äta D:s mat (han undrar om jag inte ska komma snart, och jag ba öö jag ska bara). Har en Strongbow i kylskåpet som jag har tänkt dricka senare i kväll. Kanske man skulle ta och hyra någon rolig komedi också…

Alltså en helt vanlig dag, men av någon anledning så har den känts ovanligt bra. Kanske 13 är mitt lyckonummer (är född den 13:nde, så jo numerologin måste det ju vara, haha, eller så beror det på aprilregnet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s