Ja nu kom det! Hur ska man fira?

Kom på posten i dag… Man borde ju fira. På något vis tog jag ut mest av glädjen när jag fick första mailet från förlaget för länge sedan, men nu när jag ser på pappren och läser så känns det ju nog otroligt häftigt. Fan vad ja e bra! (senare kan man gå tillbaka till att vara självkritisk, men inte i dag!).

Så fira med skumpa? Har det i kylskåpet. Bara att jag inte egentligen gillar skumpa, och dessutom är jag igen hemma med ett sjukt barn (och ett friskt som kom hem tidigt från förskolan) och inte kan man ju vingla runt här hemma i bubbelfylla. Så har nu dansat lite med lilla A till Angry birds-låtar på Spotify istället. Men det jag egentligen VILL fira med är att springa på kvällen, och sen äta något gott framför ett TV-program. Det borde ju kunna gå att fixa. Hurra! Och ursäkta att jag är så tråkig. Och lite smått sjuk som ser löpning och TV som belöning… Övervägde också en stund att belöna mig med att jobba på teckningar på kvällen. Men hallå! Belöna sig med jobb?!? Så lågt kan man ju inte sjunka…

12 thoughts on “Ja nu kom det! Hur ska man fira?

  1. Häftigt värre! Och jag minns när du satt på en skrivdag och presenterade dej med nästan bok antagen. Tycker för övrigt det låter bra med spotify rock’n’roll för att fira. Låt folk som gillar bubbel (jag) sköta sånt. ;) Grattis!

    • Tacktack! Och åhååå, då måste jag läsa en gång till… inte för att jag har så bra koll på hur det borde vara heller, hälsar nybörjaren :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s