På paus till 1.6

Jag tar en liten time out på bloggen nu fram till 1.6. Ska försöka vara så lite som möjligt på nätet (tror att Instagram är det enda som jag kommer att låta ploppa fram då och då). Det är en massa saker som behöver gro och få tid nu. Texter och teckningar. Och behöver stirra på annat än skärmar. Till exempel på när våren kommer och hur barnen leker. Vi ska se hur långt som det D har planterat på bilden kommer på en dryg månad (då kan jag ju avslöja vad det är också)… Jag ska plantera och sköta mina böcker jag (växter är inte min grej).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s