Bloggen, jag saknar dig

Märker att det är en månad sedan jag gick på paus. Och har inte ens kollat statistiken så värst många gånger sedan dess. Men nu vet jag inte om jag orkar hålla mig borta ända till juni… och tänk att inte ha ett enda inlägg i maj!

Det har kliat i skrivfingrarna hela dagen. Men inte haft tid eller ork att faktiskt skriva. Jag har behövt vila idag.

När jag inte bloggat har jag skrivit MYCKET mer dagbok. Så egentligen har jag nästan skrivit mer än då jag bloggade. Ska fundera till imorgon om jag är tillräckligt fräck mot mig själv för att komma tillbaka hit tidigare än vad jag ”lovade”.

Det kliar i fingrarna. Man vill dela! Man vill bara samla sina tankar någonstans. Det finns så många trevliga saker med att ha en egen blogg. Den är liksom ens egen lilla värld där man har kontroll, eller där man får skriva av sig lite. Bäst av allt är nog ändå att länka sig samman med andra bloggare, delta i en diskussion, i ett sammanhang med intressanta människor.

Men dags att natta sonen.

2 thoughts on “Bloggen, jag saknar dig

  1. Bryt dina regler och blogga. Bloggandet är författarens kafferum, som Maria T så finurligt sagt.
    Det är urtrist att sörpla sitt kaffe alone. Man kan bli en deprimerad hund.

    • Jo det blir rätt ensamt om man bara har sig själv som sällskap när man jobbar. Hursomhelst, nu har jag klarat av vårens föreläsningar så vill komma tillbaka till kafferummet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s