Lite renovering

Suttit och ritat hela kvällen på blad och djur. Det blir i svartvitt till boken sen. Men det blev lite trist med svartvitt på bloggen, så gjorde en färgversion till bannerbilden (eller header heter det tydligen). Kanske djuren blev lite små och svåra att se… kanske jag måste byta hela mallen på bloggen för att få en lite större header… men det får bli imorgon i så fall. Det är mittinatten nu. Här är bilden i sin helhet (klicka på bilden för större version):

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s