Ny banner?

Är förresten sugen på att byta bannerbild… har ju haft de där photoshoppade svarta banden där uppe ganska länge. Om någon undrar så är de förresten en restprodukt av mina illustrationsfunderingar till Bildbindaren. Svarta band har en liten roll i texten nämligen. Men just det här i bannern kommer nog inte med i boken.

Tror att jag vill ha lite tecknat där uppe. Men kan inte bestämma mig för vad. Någon som har förslag eller önskemål (illustratören är beroende av beställning)? Själv är jag lite inne på växter och något snyggt med skrämmande djur, typ en insekt… kanske en trollslända. Eller ödlor…

3 thoughts on “Ny banner?

    • den tanken slog mig sen rätt snabbt :) växter ska det finnas på ett ställe (men illun är knappt påbörjad), så tror jag kör med undervegetation, konstiga växter och ännu konstigare djurliv där inne i dunklet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s