Ljuvligt

väder i dag. Promenerade från barnets skola till min skola. Passerade doftande träd, blommande hägg (som en drog i näsan!), rena morgonmänniskodofter (schampoo, deodoranter som flyter ut ur tunna tröjor). När luften blir varm är allt helt förändrat, nya lukter, vinden är skön, kläderna sköna. Och tänkte den utomordentligt vettiga och välbalanserade tanken: tack vare långa vintrar och mörker så kan jag uppskatta våren mer. Vägrar favorisera väder och årstider. Men är glad över att slippa frysa.

Åbo i dag kl 8.11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s