Kvällspust

Sista undervisningen för våren fixad. Försummade uppgifter fixade (men inte alla, en grej kvar). Present till förskoleläraren fixad och levererad (fick en tår i ögat när jag skrev tack på kortet). Förskolans vårfest + sonen fått betyg, fixat. Dotterns trots och småolyckor avklarade. Dottern badad två gånger pga sand och svett. Sonen duschad pga sand och svett. Räkningshög betalad. Förvirring över försenade räkningar förklarad med ”tiden går ju så snabbt, man hinner ju inte med”.

Inte riktigt hunnit äta. Nu tänker jag äta ett kokt ägg… och något annat till… sen borde man vika klädhögen på sängen (för att sen få plats att sova där). Som tur är vi två vuxna här hemma, så en kan åka och handla lite mat.

Tröttma. Fick det här inlägget skrivet tack vare Lego Star Wars på Wii och Tom och Jerry på Youtube. Dottern är i famnen, hennes badrock är fuktig. Också mina byxor nu.

Update: här sitter man och bloggar om klädhögen på sängen och under tiden har mannen sorterat bort den, före han cyklade i väg till butiken. Han är en pärla han.

2 thoughts on “Kvällspust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s