Vink

I dag får jag syssla med bara avhandling. Men före det måste jag anteckna bort andra tankar. Promenerade från skolan till Arken igen och fick en idé till ett konstprojekt på vägen. Ska lägga den bakom örat. Tillsammans med alla andra idéer (när kommer den där 36-timmarsdagen?). Men jag har ju lovat en kompis och mig själv att vi ska ha konstutställning tillsammans år 2020. Jag har inte glömt det (hälsningar till KW bara!). Så det är ju bra om man är tidigt ute med idéer.

Men vinkar adjö över helgen. Ska på något oerhört kul och spännande: skrivretreat. Första gången jag gör något sådant. Ser framemot att sitta med penna och papper i en vacker miljö och sen få prata och prata med nya spännande människor.

Den här fina kungliga figuren finns på min promenadväg till jobbet. I ett fönster står hon med wobblig hand.

2 thoughts on “Vink

  1. denna kungliga dam kunde man även vinna förra sommaren i LÖRDAX med att ringa in släktens snapsvisor. Försökte vinna denna till JOnna., som en löverraskning när hon skulle på det där kungliga bröllopet i London. Lyckades ej. Lyckades bara få en massa mail och kommentarer från bekanta som hört mig SJUNGA i radion. At the age of 55!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s