Ljuvlig plats, ljuvliga människor

Hemkommen från skrivretreat i Dönsby B&B. En fantastisk, fridfull och vacker plats (kolla in ägarinnan Noras fina blogg här!). Maria (massor av fina bilder hos henne, kolla kolla!) och Jolin tog initiativet. Och sju skrivande kvinnor till dök upp. Karin beskriver det vackert (dessutom hade jag den goda flaxen att ha hennes sällskap i bilen! Hoppas jag inte babblade sönder dina öron K…).

Har skrivit för hand. Har skrivit första utkastet till kapitel 2 och halva 3 i nya bokprojektet. Och planerat värld och huvudpersoner. Kommit väldigt långt. Nu blir det paus på det projektet igen. På helgen kände jag allt från ”hurra det här funkar” till ett gnagande ”vad håller jag på med, det här blir kanske inte så bra…”. Men huvudsaken är att jag skrev på det. Skriver man inte så vet man inte om det blir bra eller inte.

Och en annan fantastisk sak: att få diskutera det här med författarskap, förlag, bloggande, skrivande, allt. Mycket givande. Det är sällan man hittar en lika bra kombination av skoj och jobbnytta. Att få gapskratta (alltså att det kan finnas så roliga människor!) och samtidigt lära sig hur det funkar i litteraturvärlden: kan det bli bättre?

6 thoughts on “Ljuvlig plats, ljuvliga människor

  • Där du fotograferar äppelträd! Hade sen bara ett annat foto på dig som var dåligt belyst och där du såg lite arg ut :D
   Ja det var episkt…
   Ska bli trevligt att träffa både dig och husägaren sen om ett par veckor!

   • Jag ser alltid arg ut på bild! Jag bad min man ta lite bilder på mig och sonen på morsdag (eftersom jag är fotografen i familjen fastnar jag sällan själv på bild). Bland de han tog fanns ett där det ser ut som om jag grabbat tag i E och skriker honom rätt i ansiktet! Allt jag försökte var pussas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s