Arbetsläger…

Eller vad är en bra översättning av ”workshop”? På finska finns det utmärkta ”työpaja”. Men på svenska?

Hursomhelst. Ska på Marias och Åsas fantasyworkshop på måndag+tisdag. Mycket spännande. Har bara varit på en endaste liten skrivdagkursthingy förut och då var det den ypperliga skrivbildaren Mia som höll i trådarna. Då tycker jag det gick bra. Nu är jag nervös igen. Har ju inte gått någon form av skrivutbildning alls, så tycker t.ex. det här med att läsa upp vad man åstadkommit är lite stressigt. Men mycket nyttigt. Bra att träna på det.

Dessutom har jag anmält mig på en ny butohworkshop i augusti. Hoppas jag får plats och att inget skiter sig. Det kommer chanser så sällan, och den här gången är den en iransk dansare som kommer hit. Har inte hunnit dansa alls under våren. Tråkigt det. Kroppen är stel och bortglömd.

6 thoughts on “Arbetsläger…

 1. Det som är bra att hålla i tankarna är att alla tycker att det är jobbigt att läsa sina texter högt. ALLA. Men det brukar lätta efter den första förmiddagen.
  Vi skall få så roligt!

  • Man kan ju föreställa sig de andra nakna, eller hur var det nu igen med såna där tips för att minska rampfeber… Tack för trösten! Jag är en sån som oroar mig långt i förväg, väl på plats och i situationer där man ska ”uppträda” brukar jag älska det…

 2. Du kommer att klara det lika fint som sist. Och med tanke på hösten så är det ju bra att öva på högläsandet. Dessutom är Maria och Åsa ena strålande peppande lärare. Så enjoy.

  • Jag ska njuta! Ser verkligen fram emot att få diskutera fantasy, händer ju inte så ofta!

   Och jo, har tänkt på att det börjar vara läge att träna på att läsa inför publik nu… tur att man föreläst ett antal år. Men det är ju inte samma sak som att läsa ur sin ”bebis”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s