4 thoughts on “Gnossiennes No. 1

  1. Har du hört Tori Amos parafras på den (från Night of Hunters), ”Battle of Trees”? Är inte helt säker på att jag gillar det. Svårt när det är ett stycke man har hört så många gånger.

    • Jag har nog hört den, men har rätt svårt med hela skivan. Fast jag har nog inte gett den en chans riktigt heller, bara lyssnat 2-3 gånger… nu fick jag lust att kolla hur det lät!

    • mmhh näähh. Lyssnade på halva nu. Först låter det trolligt på något vis. Sen har jag så svårt för Toris senare melodistil… nä jag har nog vuxit bort från henne. Var på konserten i Hfrs på hösten, och varje gång det kom något från de tidigare skivorna så började jag böla. Men det senare: det berör inte mer. Man får väl acceptera att hon är en del av tonårsjaget (också som Satie!), men i kombination nu, så funkar det inte för mig mer. Tråkigt.

      • Hon blir definitivt mer och mer flippad för varje år som går. Jag tycker fortfarande om att se intervjuer med henne bara för att det hon säger oftast är helt obegripligt, men håller med angående musiken. Tyckte fortfarande om Scarlet’s Walk, men efter det har det nog gått utför. Synd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s