Vilken bra lista på kommande böcker!

Janina på Bläddra! Bläddra! har tagit fram de intressantaste höstböckerna! En fin lista (och tack tack tack för att jag fick vara med!!). Blev själv väldigt nyfiken på många av böckerna… Guus Kuijer har jag t.ex. aldrig läst, men efter att ha läst hans fina tacktal i SvD så blev jag inspirerad att ta upp någon av hans böcker. Och Miss Peregrines hem för besynnerliga barn, har redan hört att det är en kommande kultbok…

Snart ska jag rusa till biblioteket och hämta The Weird-boken (VanderMeers som redaktörer) som jag fick dem att köpa in. Bra läsning till midsommaren… För i dag ska jag ta ungarna till mina föräldrar, så det blir ingen blogg på en vecka!

Trevlig midsommar! (här åskar och regnar det nu, men det gillar vi, särskilt dottern som absolut skulle ut…)

One thought on “Vilken bra lista på kommande böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s