Jobbjobb

Var på jobbet igår. Fick huvudvärk efter 4 timmar, och när jag cyklade hem kl 16 så dunkade det så hårt i huvudet att jag mådde illa. Orsak: lite stel i nacken efter att ha sovit bredvid A på veckoslutet + sittjobbet + dåliga luften i arbetsrummet. Oklart vilka faktorer som påverkade mest. Men har aldrig haft huvudvärk lika ofta som detta år då jag igen jobbar på ämnet (i Arken, har klagat åt arbetsskyddspersonen redan på våren). Fick väl en del gjort igår ändå, men inte det där fantastiska avhandlingsflytet som jag drömde om. I dag jobbar jag hemma istället (är i pyjamas ännu märker jag…). Har fått massor med illustrationsjobb gjort fr.o.m. igår kväll (tack Burana 600), därför får jag bloggrapportera! Har nu 22 bildfiler med svartvita illustrationer, varav c. 6-7 är så gott som färdiga, och de andra i olika skeden från skiss, till halvfärdig till saknar putsning och skuggning etc (får skriva ett skilt inlägg någon dag om min arbetsrutin med digitala bilder). Det betyder att det är c. 5-10 bilder kvar att börja på. Är inte säker ännu på hur många bilder det slutligen blir… men runt 30 är det nog.

Annars är jag inte riktigt internetsugen just nu. Många bloggar jag gillar är på sommarpaus (men inte Maria och Mia, wohoo!), vilket är både tråkigt och nyttigt (jag hänger mindre på nätet). Så förlåt, kommer inte att vara här så mycket. Mycket jobb: rita, skriva, och planerar andra roliga saker också, bara jag får positivt svar på e-posten så. Och nacken och huvudet blir inte heller bättre av stirrandet på skärm…

4 thoughts on “Jobbjobb

  1. Avhandlingsflyt i juli. Hmm. Låter ganska tungt det. Jag tycker det är helt grymt att försöka göra nåt på en enorm arbetsplats utan nån att vara social med mellan varven (dvs. oflytet). Men du kanske trivs när det är tyst och sånt?

    • Har inget emot tomt och tyst egentligen (lyssnar på musik och går in i en egen bubbla)… men kanske det skulle hjälpa med andra i närheten för att påminna en om att stiga upp ur arbetsstolen emellanåt (för att undvika den där nackstelheten), och lite tråkigt att inte ha lunchsällskap heller. Kommer nog att jobba hemma mer istället (här finns pausbarn och lunchlagande man).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s