Belöningsblogg

Okej nu får jag rapportera att jag gått igenom redaktörens kommentarer och gjort ändringar. Det fanns ett par ställen som fick bli markerade med frågetecken (eller egentligen HERREGUD VAD SKA JAG SKRIVA HÄR???, vilket handlar om att skapa nya metaforer/liknelser, för de gamla var bara skräp) som jag hoppas löser sig när jag läser igenom allt en gång till – på papper, med röd penna i handen. Imorgon. För jag är klar för i dag.

Nu ska jag äta jordgubbar. Möjligen börjar jag sortera barnens teckningar som hotar att ta över mitt arbetsrum. Och ska kanske fundera (jag säger bara kanske möjligen överväga att börja fundera) på hur jag ska sortera bokhyllan. Jag borde också rensa badrumsskåpen, där finns t.ex. hostmedicin och hudkräm från medeltiden… alltså 1900-talet. Det fanns en massa annat på listan också… vad var det nu… ogräs? Kasta gammal mat? Moppa badrumsgolvet! Örk. Kanske en cykeltur vore bäst, ifall regnet kunde ta en lite längre paus. Tydligen orkar jag inte fatta beslut om något annat än text idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s