Håret

Försökte ta en bild av mitt hår.

Resultatet ser ut som någon form av flåsig modern dans. Det var rätt kul att ta bilder på sig själv i konstiga ställningar… borde man skaffa en självutlösare (heter det så? det låter snuskigt). Ta lite butoh-bilder av sig själv?

Men to the point. Håret är sjukt långt nu, är nöjd med det, men skulle vilja ha ljusare (på bilden ser det ljusare ut än vad det är på riktigt…). Hela sommaren har jag funderat på att färga det blont, riktigt riktigt ljust. Men sen undrar man, är det jag, eller förvandlar jag till en sån där hollywoodmiljonärsilikonmorsa då? Har tid hos frissa på tisdag. Så vi ser vad det blir. Men långt tänker jag ännu ha det. Har nog lust att ibland raka av allt, men tror faktiskt inte att det klär mig. Alls.

(Ja och så här blir det efter fyra dagars ensamhet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s