Bildbindaren på TV!

Min farsa ringde nyss och sa att Bildbindaren hade synts i finska TV-nyheterna (som visas 20:30). De hade gjort ett inslag om fantasylitteratur, som nu är hälften av utgivningen för ungdomar… så när de filmade lite uppslagna bokkataloger skymtade den till (1:07):

Jättekul! Min bebis fick vara med på TV, före den ens kommit ut. Och vi är många som skriver fantasy i Finland tydligen… jag borde nog bekanta mig mer med den finskspråkiga utgivningen också. Men jag läser skamligt lite finskspråkiga böcker… den bristen måste rättas till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s