Längtar efter dans

Har inte rört på mig ordentligt igen på ett tag (nu menar jag ett par veckor, cyklade mycket i början av juli). Det blir så lätt så när jag har deadlines. Har försökt motverka sittjobbshuvudvärken (spänningar i ryggen) genom att stå upp så mycket som möjligt, t.ex. när jag läser, och med pausjumpa. Men rita på ritbordet kan jag bara göra vid skärmen på skrivbordet och det tar på axlarna (borde hitta på något system med högre arbetsbord men tror inte att det jag har går att höja…). Försökte springa på våren, men fick stelt knä. Längtar efter att gå på dans igen. Visst man kan dansa hemma och improvisera osv., men det är alltid mer effektivt i grupp. Roligare i grupp också. Så ska nog anmäla mig på danskurs igen på hösten.

Och apropå dans så skickade nätet detta lilla program om dans åt mig. Tycks vara en serie, och ser framemot att se fler delar.

Och förresten, om två veckor ska jag på en ny butoh-workshop i Åbo. Spännande…

PS. Så här borde man ju ha det i arbetsrummet (se filmsnutten nedan)! Eller kunde man på något vis dansa och skriva/rita samtidigt? Hm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s