Dagens plan

Ska gå på snabb promenad med podcast i örat, tror att jag har P1:s program Tendens i iShuffeln nu. Någon som har tips på fler intressanta program? Har fått lite för mycket av Writing Excuses, så den får vara på paus. Men det får gärna handla om litteratur. Intervjuer med intressanta personer är ju också kul (Värvet var bra!).

Sen blir det Madagascar 3 med W… 3D. Ogillar 3D. Det blir tungt på näsan när man dessutom har glasögon själv.

Så måste jag stirra på bilderna. Fundera på om något behöver fixas till. Sen måste jag väl spara om alla i mindre format så jag kan skicka dem på e-post, sånt tar också ett tag.

Sen kommer barnvakten må-ons med tåg. Det är barnens farmor som kommer den här gången (förra veckan var det mormor). Vi pusslar ihop dessa två veckor före skolan börjar för W. Ja, han börjar skolan om en dryg vecka. Har inte riktigt hunnit tänka på det. Han har allt som behövs redan. Jag tar det som kommer sen när det kommer. Var mer nervös för förskolan faktiskt. Nu ska han ju bara fortsätta gå till samma skolbyggnad, och alla hans gamla kompisar kommer att gå i samma klass med honom. Det underlättar nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s