Pappor och mammor

Vill bara tipsa om en fin och viktig text av Maria idag! Jag skrev en liten kommentar där.

Texten gav mig ett intressant perspektiv på mitt eget föräldraskap. I dag hade jag nämligen svårt att komma iväg på jobb för att A klängde sig fast vid mig. Och igår när hon skulle nattas sa hon att jag måste göra det för att jag är ”bäst” och ”finast” och ”sötast”. Helt ärligt så önskar jag faktiskt att hon skulle säga det åt sin pappa lite oftare. Man kan ju fundera på vad som gjort att det blivit så hos oss. Men det kan jag inte göra på bloggen för då trampar jag över de gränser som jag har för mig själv för vad jag får skriva om här (vilket är att börja analysera andra människors privatliv, och det här handlar ju inte bara om mig).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s