Ha det bra på Flow!

För övrigt är jag extremt avundsjuk på alla som går på Flow. Ser tusen uppdateringar i mina flöden om den, men hej, jag är inte en missunnsam person, jag hoppas ni alla har det riktigt fantastiskt där! (gngngn)

Jag kunde ju fixa dit mig förstås, men har helt enkelt inte tid att vara på festival. Någon gång i framtiden ska jag bli bättre på det. Eller på att gå på festivaler som Flow i varje fall (lervällingssommarfylletältupplevelser har jag inget behov av alls).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s