Moon, Hand, Bear

Det bara slog mig nyss att några författare inom SF som jag börjat fundera på att jag borde läsa i år alla heter Elizabeth + efternamn med fyra bokstäver som låter som indiannamn. Elizabeth Moon, Elizabeth Hand, Elizabeth Bear. Är det bara jag som tycker att det är lite kul? Moon är väl den mest klassiska av dessa, Hand den ”trendigaste” (i mina personliga nätflöden), och Bear har jag sett figurera i många SF/con/internet-sammanhang.

Någon som har läst och har åsikter? Är mest sugen på Hand just nu…

3 thoughts on “Moon, Hand, Bear

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s