Veckoslutsprogram

1. Läka i munnen efter utdragen visdomstand (det var den första som dragits ut, har alltså tre kvar… en till åker ut senare i höst, de två sista får bli kvar tills de orsakar problem, för de är så svåra att få ut… hoppas de inte orsakar problem…).

2. Göra ändringar i manuset efter språkgranskningen. Har börjat nu på kvällen och bl.a. insett att jag konsekvent skriver ”då” istället för ”när” (which is baaad). När jag rensade manuset på ”då” insåg jag också att jag tydligen älskar det ordet, för det är överallt. Stryka, stryka, stryka.

3. Lyssna på Gone Girl av Gillian Flynn och promenera (har den som ljudbok). Fan vad bra den är. Nästan så man får lust att skriva en thriller också (har faktiskt en gammal idé på lager som lever vidare i huvudet). Eller varför inte fantasythriller? Den första tanken man har när man läser en så välskriven bok är: så här bra kan jag aldrig skriva. Men sen kommer man över det och blir inspirerad istället: tänk att det går att skriva så här. Älskar att min hjärna funkar så att den inte fastnar på det där pessimistiska stadiet. Tack hjärnan!

Nu: leka med barnen, de är rastlösa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s