Dåliga dagar borde vändas

Jag tror egentligen inte på dem, tror att man alltid borde kunna vända på dåliga dagar. Jag menar inte katastrofdagar, utan vanliga dagar då man bara är sur/ledsen/nedstämd/stressad/överväldigad utan specifik orsak. Eller finns det kanske ändå alltid någon liten orsak. Anyhow, varit trött och håglös idag. Och det är inte visdomstanden som orsakar det. Känns bara som om allt är för mycket, man är disträ, splittrad, olugn, men ändå trög, liksom allmänt blä. Orkar inget, vill inte bry mig. Så på det viset. Det går kanske över. Som skyfallet med de tunga dropparna.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s