Festseptember

Imorgon är det september, och det kommer att vara mer fester under en månad än vad jag varit på på ett år… Två födelsedagskalas (båda ungarna födda i september), tre kompisar som har enorm gemensam födelsedagsfest, förlagsfest (första gången för mig, är så glad, peppad och nervös), ett bröllop + att mitt ämne på universitetet firar 90-årsjubileum… var det fler ännu?

Galet… har varit ganska asocial det här året. Nu ska vi ta igen det!

10 thoughts on “Festseptember

    • Hurra, roligt! Och jag anmälde mig lite tidigare idag. Är inte säker på hur jag ska fixa med resandet eller möjlig övernattning, men… det fixar sig säkert :)

      Det är skönt att det finns lite människor man redan känner där! Har värsta mingelskräcken, men sen är jag så nyfiken på alla också, så jag bara måste komma dit…

      • Jag har också mingelskräck, men jag känner dig och Maria och kanske några till (min nuvarande redaktör har jag aldrig träffat ännu, det blir också spännande!) Skall man månne komma dit från början eller är det en drop-in-fest? Jag känner mig som kusinen från landet…

  1. Första gången jag var på förlagsfest kände jag ingen utom min redaktör och min mamma. Då kände jag mig bortkommen. Nu är det superroligt! Ni känner ju varandra och mig! Om inte fler?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s