Efter festen

Förutom barnkalas var det också vuxenkalas igår kväll. Vi kom hem kl ett ungefär, men kunde inte sova sen, för hade druckit kaffe, och man är ju allmänt upp i varven efter att ha träffat enorma mängder gamla vänner och bekanta och pratat sig hes. Så jag är lite trött. Lite.

Här är mina tre Instagram-foton från tillställningen (inga mingelbilder, för vill inte publicera bilder på folk utan att de blivit tillfrågade, förutom bandet då, som jag tänker att kanske tycker om exponeringen?? Ni får protestera om ni ser detta!):

Klassiskt festbord

Bandet Väinö Grön i dunklet…

#nofilter här faktiskt…

Hade stora kameran med också, men som tur tog kompis Kajsa över den ett tag och knäppte mycket snyggare bilder än jag… jag borde verkligen träna på att ta bilder av människor… men det som var bra med det var att nu finns det några bilder på mig också! Det finns aldrig bilder på mig annars, eftersom jag nästan alltid är den som håller i kameran.

Nu ska jag släpa med sonen på konstmuseum och driva runt på stan med honom så länge han står ut med det. Vill köpa nya skor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s