Vad händer just nu

Det blir ett snabbt och upphackat inlägg idag:

– Hinner inte riktigt blogga, det har varit ett enda kaos tycker jag de senaste veckorna, har haft svårt att få arbetsro, men saker och ting börjar ordnas upp så småningom. Men att jag måste kolla i kalendern bara för att kunna boka in socialt liv gillar jag inte riktigt. Brukar minnas vad jag ska göra, möten osv. men det är så mycket som händer nu i några månader framåt så måste bli kalenderberoende (men en viss tillfredsställelse finns också i att få kontroll genom att vara lite noggrannare med anteckningar).

– Roligt att märka hur lik mig dottern tycks vara. Och man lär sig lite om sig själv, genom att lära känna henne. Vi är båda kvällspigga och morgontrötta (men jag är så vuxen nu att jag har lättare att stiga upp om jag måste), långsamma att komma igång med enkla saker, lugna, skrattar åt det mesta, vi är hellre ensamma än handskas med andra människors maktkamper, vi trivs ensamma men kan glida in i social samvaro som glittrande, hala fiskar.

– Jag började på en ny modern dans-kurs igår. Roligt att märka att jag kan en del fortfarande efter den förra som jag gick 2010-2011. Nu har jag så där härligt ont i hela kroppen, särskilt benen. Och varje gång jag är på någon form av danskurs tänker jag: a) jag borde styrketräna, känner mig hämmad av min svaghet, b) jag borde träna mer regelbundet. Men känner mig själv… jag behöver ett sammanhang med en person som säger vad jag ska göra. Ett rum för dans. Det är inte samma sak att göra det hemma, ensam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s