Bra dag

Igår: forskandet gick supertrögt. Idag: skrev färdigt 1,5 halvfärdiga stycken. Flyt! Hade sån ångest igår kväll för tiden på jobbet kändes bortkastad. Sur, vresig, arg mamma. Avgrundstrött. Bestämde att jag måste skärpa mig och vara mer disciplinerad under arbetstiden, för barnens skull liksom. Är mycket gladare om skrivandet går bra. Och lyckades med det idag. Dessutom hann vi idag med både dagisgrillfest och detta:

image

image

image

image

image

Bra dag. Imorgon blir det rådgivning med A (inkl. vaccinspruta) sedan åker den här författardebutanten på förlagsfest…

4 thoughts on “Bra dag

    • Åh ska du dit? Jag funderade på mässan en stund i maj, men eftersom jag inte är med i något program skulle jag få bekosta det själv, och det blir lite mycket (särskilt som vi ska på långresa i november med familjen). Men kanske nästa år… man får se, fast då är ju boken redan ”gammal”, haha. Men så mycket intressant program som det är där… och trevliga människor att träffa. Buhuu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s