Jag lever

Har bara inte orkat blogga, som jag anade att skulle ske. Har jobbat. Mycket. Och varit sur på en del ”saker” som jag inte kan påverka. Men har pratat med folk och skrivit av mig det i dagboken, men det krävs ett konstant arbete med att handskas med problemet och hitta tillbaka till sig själv. Jobbigt och irriterande. Och det slösar min tid. Man får se hur länge jag orkar hålla på så här före jag måste skapa en förändring. Jag vet det här låter kryptiskt, men kan inte blogga om vad det är.

Men nu är jag hemma, förkyld med hosta. Jobbat på förmiddagen ändå. Men nu tar jag paus, lägger mig på soffan och läser färdigt en förträfflig bok som kommer att ge mig tillbaka en massa energi och inspiration. Det är denna, och när jag tog upp den igen för några dagar sedan (måste ha den på paus, för blev så upprörd över vad som skedde i den första vändpunkten) var det svårt att lägga den i från sig igen. Och har beställt hem en drös romantisk fantasy, för att förkovra mig lite. Men främst har jag en enorm läslust just nu… bara man hade mer tid att läsa…

Och på kvällen ska jag INTE jobba, även om det finns jobb att göra. En kväll i veckan måste man nu ändå bara få släppa allt och gosa med ungarna.

2 thoughts on “Jag lever

    • Nej ingen fara, bara att jag har problem med folk som spelar maktspel och manipulerar och försöker kontrollera. Jag måste bara stärka mig själv och stå på mig och inte låta sådana små personer rubba mitt flyt, så att säga… :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s