Trötta familjen

I dag var vi alla otroligt tröga. Jag släpade upp mig själv halvsju och öppnade ögonen först efter att jag duschat. Blev sittande på sängen med strumpbyxorna halvvägs på i fem minuter och bara stirrade in i garderoben. Båda ungarna steg upp 15 minuter före vi måste vara i bilen, och W:s frukost bestod av två bovetekex med sylt (som jag bakade igår). När vi försökte väcka honom sa han att han vägrade, eller ”jag tänker strunta i skolan i dag”. Suck, om det är så redan i ettan, hur månne det blir sen på högstadiet? Men han är nog morgonpigg för det mesta, så den här morgonen var en anomali. Och stackars A var så hes att det lät som om hon tappat rösten.

Är fortfarande småsjuk själv, ett ilande i bronkerna (eller vad heter det där stället mellan halsen och lungorna?), kliande torr hosta ibland. Var ”sjukledig” i två timmar på fredag. Så har inte precs skött mig. Men när man inte har tid att vara sjuk. Och när jag inte är så allvarligt sjuk att jag inte kommer igång alls. Men skulle nog ha lust att säga som W, jag skulle vilja strunta i jobbet i dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s