Min dag med Agnes

Jag och A har båda varit flunssiga i några dagar, men i dag var det bäst att hon stannade hemma för att vila bort förkylningen. Det var egentligen tur att jag var hemma, för då kunde jag göra en snabb liten bildändring till Bildbindaren, som för övrigt är på väg till tryckeriet när som helst nu… (!!!)

Men jag och A var riktigt kreativa i dag. Vi har utövat både målerikonst, kokkonst och ljudkonst:

A målade en ”fågelmonstermamma”

Vi bakade chokladbollar. Jag ville ha dem med sesamfrön. A fick hjärtströssel.

Och Agnes skapade en musikalisk trilogi med glockenspiel och improviserad text kring temat Tom och Jerry: Del 1, Del 2, Del 3 (lyckades inte bädda in Soundcloudlänkarna… fattar inte varför det inte funkade, nåväl, klicka på länkarna så får ni höra hennes mästerverk!).

Ja. Och i morse tittade jag alltså på det slutliga omslaget, kollade lite bildplaceringar, och gjorde en liten extra grej. Så nu är jag nog så färdig som jag kan bli.

En kreativ och trevlig dag alltså!

6 thoughts on “Min dag med Agnes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s