Tvåan

Efter att ha suttit i djup koncentration i 8 timmar i ett sträck i dag och slipat på två osammanhängande och råa kapitel till avhandlingen (underligt nog satt jag och njöt av att fylla i siffror i tabeller… konstigt… nu är kapitlen i varje fall skickade till seminariet, och jag borde inte titta på dem mer, för då ser jag alla underligheter som jag glömt kvar i texten för att ögonen gick i kors så där 18-tiden* när jag tyckte att det fick vara nog) så lyckades jag ändå skriva på Bokprojekt 2 en stund ikväll… jag kom hem kl 19, kastade i mig mat, fixade tvätt, diskade… och ÄNDÅ skrev jag lite! Då vet man att berättelsen har ett grepp om en. Då vågar man kanske hoppas lite på att den kan funka.

Nu har jag en fin plan. Ska skriva lite, lite i taget, varje dag. Så kommer jag ihåg: det var ju så jag skrev första boken också… hade ju hunnit glömma det.

*jag kom alltså in först kl 10 till jobbet i dag för satt i en sjukhuslaboratoriekö i 45 minuter efter morgonrumban, och fick inte äta före heller… gnällgnäll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s