Har inget egentligen att säga

Under alla år jag bloggat har jag så vitt jag minns aldrig skrivit ett inlägg som går ut på att jag känner att jag borde blogga, men inte vet vad jag ska skriva om. Om jag inte vet vad jag ska skriva om, skriver jag inte. Ingen press. Men nu har jag lust att skriva, men vet inte vad jag ska skriva om.

Tar en liten paus här bara egentligen. Har tre huvudsakliga arbetsuppgifter just nu: avhandling, förbereda 6 timmar föreläsning om mode, och skriva en artikel som ska vara klar i januari. Så kursen är nu det mest akuta, men egentligen har jag mest lust att skriva avhandling. Igår hade jag artikelflyt och flödesskrev tre sidor (varav en tredjedel troligen måste rensas bort, men det är något jag gör senare). Så sitter man och bollar runt med allt, och tappar fokus. Är egentligen också väldigt inspirerad att få hålla en modekurs, sitter och bläddrar i kurslitteraturen och försöker hitta spännande men ganska enkla exempel att ta upp (det är trots allt bara 6 timmar, det är extremt lite tid). Till exempel började jag läsa om kragarnas förändringar på 1600-talet.. och stirrade en stund på Henrik den åttondes ”codpiece”. Vad heter det på svenska förresten… sånt måste jag ta reda på.

Japp. Pausen slut. Dags att ta upp en tråd igen. I dag blir det tydligen ett surfande mellan kapitel 3 i avhandlingen (som handlar om begreppet ”kapital”) och ”blygdkapslar” (jag googlade codpiece och detta ord kom fram, huj!)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s