Regn. Fredag. Mode. Väntan.

Om det regnar väldigt mycket ute och det är mörkt som natten klockan elva på dagen, är det inte ok att vara lite ofokuserad och odisciplinerad då? Tänker att man borde få skylla på vädret lite. Eller bara skylla på något annat än en själv när man liksom inte riktigt skulle orka. Skylla på fredag kanske?

Kanske ta en läsdag. Måste plöja igenom ett par böcker modehistoria. Vilket egentligen är helt sjukt skoj. Och dessutom inspirerande. Jag menar: man kan ju ta med sig en massa idéer om kläder till sina romanprojekt också…

Och försöker låta bli att tänka på att boken varit i tryckeriet i 10 dagar nu, typ, och borde väl vara färdig så småningom… någon dag alldeles snart. Fladdrar i bröstet av tanken.

8 thoughts on “Regn. Fredag. Mode. Väntan.

  1. Modehistoria?!? Å, det är ju en av mina favvoämnen. Jag har ju pluggat både konst och traditionell sömnad och haft en egen tygaffär och har ett skåp fullt med böcker i ämnet.

    Å lyllos lyllos dig som snart har din bokbebis i famnen. Den måste jag beställa!

  2. Väntar mer och mer på din bok. Ska jag börja gå till Akademiska bokhandeln varje dag från och med nu och högljutt fråga efter den? Bra plan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s