Intetsägande inlägg med lite filmkommentar

Alltså har haft samma märkliga trögmilda förkylning nu i tre veckor (samma som SivÖ! Våra ungar är på samma dagis…). I dag började min näsa plötsligt rinna. Före detta var det hosta och torrt svalg och trötthet. Jag ville bara att alla skulle veta det.

Annars händer mycket och lite samtidigt som vanligt. Är ensam hemma med ungarna i dag. Varit rätt pigg. Förutom att det kliar i näsan hela tiden.

Igår kväll såg jag äntligen Atonement (har haft den sparad på TV-boxen i två månader). Det romantiska är i bakgrunden och berättelsen handlar främst om skuld. Det var en väldigt vacker film, stilig. Men ändå så känner jag mig inte särskilt upplyft av storyn. Den var mer fiffig än riktigt medryckande (men grät en liten skvätt i slutet ändå). Tragedier är nog inte för mig. Anyhoo. James McAvoy är ju aldrig fel. Men Keira Knightley kan jag leva utan. Hon var riktigt bra här, men det är något med hennes ansikte som jag inte tål. Hon ser ut som en mygga.

Ja, och det harmar mig lite att jag kanske inte lyckas ta mig till bokmässan i Åbo i dag. Den är ett stenkast från oss. Men när ena barnet ogillar folkmassor så… och att sen själv stressa runt där med två små barn. Ja, man skulle inte få titta på saker i lugn och ro om vi säger så.

Och sen fortsätter väntan…

5 thoughts on “Intetsägande inlägg med lite filmkommentar

    • vi ska göra ett försök efter kl 14… så vi hinner inte till programpunkten, men det tror jag inte ungarna orkar lyssna på ändå. Men när den är slut borde vi vara där (om de inte protesterar vilt mot att komma, men tänkte locka med att jag sett fotobevis på att det finns en stormtrooper där + att ÅA har något med spelutveckling…)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s