Tacksamhet

Var naturligtvis på gott humör igår (fick min bok på posten!). När det började närma sig läggdags satt jag med ungarna i Agnes rum. Hade boken med mig och bläddrade i den, läste lite här och där. Hittade inte några tryckfel, ännu… Så fick jag för mig att be Wilmer läsa något i början, nämligen följande rad ”Till Wilmer och Agnes”. Och det klarade han galant. Så sa jag att jag skrivit boken åt dem. Agnes som satt på golvet lyste upp med hela ansiktet och sa ”Tack mamma!”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s