Första mässan

Och första signeringen!

Programmet jag var med i gick väl ok men hade hela tiden känslan av att ingen hörde mig, eller att jag glömde vad jag ville säga… Men var inte så värst nervös. Mittiallt rusade förresten en liten kille fram och sa Hej Jon i mikrofonen. Förvirringen. Jag sa också Hej Jon sen. Och du, killen, du vet väl att du nu är skyldig att läsa min bok va?

image

Här ligger lilla Bildbindaren bredvid Underfors! Svindlande…

image

Sen fick jag lunchsällskap av Maria! Och fick dricka morgonkaffe med SkrifvaMia också! Träffade gamla bekanta och hade tid att köpa lite för mycket böcker också… Så är nöjd och glad!

Hej då nu måste jag fortsätta laga middag åt ungarna…

4 thoughts on “Första mässan

  1. Jag insåg att jag ju betedde mig förfärligt illa.
    Jag klämde in mig på DIN signering! Jag trodde den var för oss alla tre efter panelen, men efteråt fattade jag att det ju nog bara var DIN signering! Skam på mig Jenny. Hoppas jag inte tog något av känslan av att få signera för första gången (åtminstone var jag ju borta en del i början…).

  2. Du måst ha tänkt att får nu inte den där typen signera så hon är nöjd utan att tränga sig på andra… Voj öde. Men jag är glad åt att jag fick din signering medsamma :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s